Ventelisten er lukket. Hold øje her på hjemmesiden for åbning af Ventelisten.

Vil du gerne være medlem af Morgenbaderne ved Ballehage?

Vikingeforeningen Morgenbaderne ved Ballehage Søbad er en eftertragtet morgenbadeklub, som rigtig mange vandglade mennesker gerne vil være medlem af.
På grund af vores begrænsede kapacitet både i klubhus og i sauna har vi en adgangsbegrænsning. Dette må også ses og forstås på baggrund af, at det er en del af foreningens DNA, at vi er en morgenbadeklub med begrænset åbningstid.
 Adgangsbegrænsningen er lavet for at sikre vore medlemmer en god oplevelse hver gang de kommer til Ballehage Søbad.
Proceduren for optagelse på ventelisten er følgende.
Du kan blive optaget på venteliste ved at udfylde formularen nederst på siden.
OBS – Ventelisten lukkes, når den når op på 200.
Optagelse på ventelisten koster 150 kr.

Oplys venligst følgende i beskedfeltet:
Dit fulde navn
Din adresse
Din mail-adresse
Dit telefonnummer
Når vi har modtaget din formular: “ønske om optagelse på ventelisten”, sender vi dig en kvitterings-mail med oplysninger om, hvortil du skal indbetale venteliste-gebyret. (Svar mail er manuel – ikke autogenereret, så vær sød og have tålmodighed.)
Beløbet skal betales inden 3 dage fra modtagelsen af mailen, hvorefter du kan betragte dig som optaget på ventelisten. Modtager vi ikke beløbet inden for de 3 dage ryger du automatisk ud af ventelisten.

Ligeledes får du oplyst dit nr. på ventelisten

Dit venteliste-gebyr vil ikke senere blive refunderet.

Når du bliver optaget som medlem i badeklubben, vil du få en meddelelse om at møde op på Ballehage for at blive introduceret til vores morgen-badeklub. – Optagelse finder sted i efteråret, der optages ca. 30 – 50 medlemmer, hvilket dog afhænger af ikke fornyede medlemskaber.

Du skal være indstillet på, at du i øjeblikket skal stå på venteliste i 2 – 3 år, inden du bliver optaget som medlem af Vikingeforeningen Morgenbaderne ved Ballehage Søbad.