Da VENTELISTEN er lukket indtil ultimo december 2019, kan den beskrevne procedure først anvendes herefter.

Vil du gerne være medlem af Morgenbaderne ved Ballehage?
Vikingeforeningen Morgenbaderne ved Ballehage Søbad er en eftertragtet morgenbadeklub, som rigtig mange vandglade mennesker gerne vil være medlem af.
På grund af vores begrænsede kapacitet både i klubhus og i sauna har vi lavet en adgangsbegrænsning. Dette må også ses og forstås på baggrund af, at det er en del af foreningens DNA, at vi er en morgenbadeklub med begrænset åbningstid, hvilket naturligvis ”presser” vores kapacitet.
Adgangsbegrænsningen er derfor lavet for at sikre vore medlemmer en god oplevelse hver gang de kommer til Ballehage Søbad.

Proceduren for optagelse er følgende:
Du kan blive optaget på venteliste ved at udfylde formularen nederst på siden. Oplys venligst følgende i beskedfeltet:

  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Din mail-adresse
  • Dit telefonnummer

Optagelse på venteliste koster 150 kr. Når vi har modtaget din indmeldelse, sender vi en kvitterings-mail med oplysninger om, hvortil du skal indbetale venteliste-gebyret samt hvilket nummer, der sidst er tildelt på ventelisten. Dit ventelistegebyr vil ikke senere blive refunderet.

Når vi har modtaget din betaling af ventelistegebyret, sender vi dig en mail, hvori vi oplyser, hvilket nummer du har fået på ventelisten.
Hvis du bliver optaget – der forventes optaget 50 – 100 medlemmer om året – vil du primo september få en meddelelse om at møde op på Ballehage en af de sidste weekender i september for at blive introduceret til vores morgen-badeklub.
Du skal være indstillet på, at du i øjeblikket skal stå på venteliste i 1-2 år, inden du bliver optaget som medlem af Vikingeforeningen Morgenbaderne ved Ballehage Søbad.

Ventelisten for optagelse i september 2019 nu fyldt op.
Vi modtager fortsat henvendelser til Ventelisten, men optagelse kan nu tidligst forventes i december 2019.

Vi overfører tidligst personer fra ventelisten til egentligt medlemskab, det år de fylder 15 år.

 Udfyld formularen til ventelisten nedenfor

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne
Venteliste

Din besked: (Navn, adresse, mail mm, se punkter ovenfor)